Ένα διαφορετικό πρότζεκτ, που έχει ξεχωρίσει και σίγουρα… τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν εκτίθεται, έχει δημιουργήσει η ομάδα graffiti artists «Dickasso».

Πρωταγωνιστής του πρότζεκτ είναι ένα αντρικό μόριο. Τα μέλη της ομάδας «Dickasso», έχουν γεμίσει την Αθήνα με γκράφιτι στα οποία απεικονίζουν σε διάφορα σχέδια φαλλούς.

Όπως υποστηρίζουν με την κίνησή τους αυτή δείχνουν ότι η κατάσταση στην πρωτεύουσα είναι για τον π…..

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και μεγαλοπρεπή αντρικά μόρια των Dickasso είναι ζωγραφισμένο πάνω στην δεξαμενή της πρώην Αμεριάνικης Βάσης, στην Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού του μετρό στο Ελληνικό.

Υπάρχουν όμως κι άλλα στη Γλυφάδα, στη Λ. Βάρης-Κορωπίου, στο Μαρούσι και αλλού.

paint2\

\paint3paint4

paint5paint6paint8

 

loading...

One thought on “Γέμισαν με πέη την Αθήνα: Το κάνουμε γιατί η πόλη είναι για την π…α ΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ (ΦΩΤΟ +18)

  1. γιατί ουρλιάζετε τώρα ;;; εσείς δεν λυσάξατε οτι τα καλόπαιδα αυτά επιτελούν έργο ;;; οτι ομορφαίνουν την πόλη , οτι είναι έκφραση ποιοτική ;;;; τι κι αν είναι από πίσω τους είναι ΜΚΟ που τους εκπαιδεύουν στα τέτοια σας εσείς..αφήστε τα τα παιδιά..τώρα σας ενοχλούν οι φαλλοί ;;;
    σπάστε τα κόκκαλα σε κανά δυό την ώρα που τα κάνουν κυκλοφορήστε και τον φάκελό τους με τον βίο τους να δούμε τι είδους καλλιτεχνικές δημιουργίες εκπροσωπούν και βάλτε τους να βάψουν και κανά ντουράβ και τα ξανά λέμε
    μέχρι τότε περαστικά σας

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο