in

Κάποιος να τους σταματήσει! «Μειώστε τον αριθμό των παιδιών για να σώσετε τον πλανήτη», η νέα «πράσινη» οδηγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μελέτη για την οικολογία για τις οικογένειες της νέας εποχής έρχεται να προκαλέσει σάλο, κυρίως μέσω των οδηγιών που δίνει στους «ευαισθητοποιημένους πολίτες».
Του Άρη Δημόπουλου

Κατά καιρούς έχουμε δει να βγαίνουν έρευνες από «έγκριτα» επιστημονικά κέντρα και think tanks (δεξαμενές σκέψης), αναφορά με τις επιπτώσεις της…κλιματική αλλαγής.

Στα πλαίσια του υπερμνημονίου της Ατζέντας 2030 όμως , που εφαρμόζεται με ζήλο σε πολλές χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα), «αναγκαστικά μέτρα» όπως η στοχευμένη μείωση του πληθυσμού κερδίζουν έδαφος.


Αυτό είναι και το κύριο μήνυμα που περνάει η παρακάτω έρευνα προερχόμενη από την πολυπολιτισμική Σουηδία.

Τι θα πρέπει εν ολίγοις να κάνουν οι «ευσυνείδητοι» πολίτες προκειμένου να δώσουν μία ευκαιρία στον πλανήτη να «αναπνεύσει»; Μα φυσικά να μειώσουν τον ρυθμό των γεννήσεων.

«Έχοντας (η κάθε οικογένεια) ένα παιδί λιγότερο, μπορούν να μειωθούν οι εκπομπές βλαβερών (για τον πλανήτη) αερίων», αναφέρει η εν λόγω μελέτη.

Το χειρότερο δε από όλα είναι η δημοσιοποίηση που πήρε μία έρευνα που ουσιαστικά προτείνει την εθελοντική μείωση του πληθυσμού για να σωθεί ο πλανήτης!

Το διεθνούς εμβέλειας γαλλικό πρακτορείο AFP ήταν αυτό που έκανε παγκόσμια γνωστή την σουηδική έρευνα, συγκεντρώνοντας πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά (δυστυχώς) και πολλά θετικά. 

Μία «πράσινη» λοιπόν οικογένεια του μέλλοντος που ζει με…αξιοπρέπεια, δεν νοείται να έχει έναν μεγάλο αριθμό παιδιών. 

Από την πλευρά του το γαλλικό πρακτορείο AFP , εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων στα social media, αναγκάστηκε να πάρει θέση λέγοντας πως απλά «μεταφέρει πληροφορίες» και τίποτα παραπάνω.

Με τη σειρά του το Russia Today έκανε μία μικρή δημοσκόπηση στους δρόμους του Παρισιού, με την πλειοψηφία να αποστασιοποιείται από τις σοκαριστικές οδηγίες της σουηδικής έρευνας.

Ίσως οι αντιδράσεις που εξακολουθούν να προκαλούνται να ισοδυναμούν με έναν «φάρο ελπίδας», μπροστά σε αυτά που μας περιμένουν. 

Όσο η ανθρωποκτόνος Ατζέντα 2030 εφαρμόζεται με γρήγορους ρυθμούς παγκόσμια, τόσο θα πλησιάζει η ώρα που η παραπάνω οδηγία για το «σώσιμο του πλανήτη» δεν θα βρίσκεται μόνο στα γραφόμενα μίας απλής «επιστημονικής» μελέτης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Κάποιοι ΔΕΝ ξεχνούν: Κρέμασαν γαλανόλευκες σημαίες για την επέτειο του μακεδονικού αγώνα

Ο Άσαντ έχει κερδίσει – Τα κυβερνητικά στρατεύματα, ψάχνουν Τζιχαντιστές ακόμα και μέσα σε σπηλιές (Βίντεο)