in

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

ΥΛΙΚΑ

60 ml. ελαιόλαδο


4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο

2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

700 γρ. τριμμένες ντομάτες

500 γρ. κιμά γαλοπούλας

50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο

1 μεγάλο αυγό

3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα

1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Συνταγή για το πιο Εύκολο Παστίτσιο χωρίς Κιμά Έτοιμο σε 45 Λεπτά

Ζύμη για pizza