Υλικά
-
200 γρ κουβερτούρα
-
800 γρ κάστανο
-
250 γρ βούτυρο
-
200 γρ ζάχαρη άχνη
-
1 σφηνάκι κονιάκ
Βήματα
-
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα κάστανα. Στη συνέχει τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια
-
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα
-
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα κάστανα και τέλος την λιωμένη σοκολάτα
-
Δίνουμε στο μείγμα το σχήμα κορμού, το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα
Μεταφέρω το γλυκό στο ψυγείο. Πριν το σερβίρω το κόβω σε μέτριες φέτες. Τρώγεται δροσερό
-
Καλή επιτυχία