in

Κορμός κάστανο ψυγείου

Υλικά

  1. 200 γρ κουβερτούρα
  2. 800 γρ κάστανο
  3. 250 γρ βούτυρο
  4. 200 γρ ζάχαρη άχνη
  5. 1 σφηνάκι κονιάκ

Βήματα


  1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα κάστανα. Στη συνέχει τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια

  2. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα

  3. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα κάστανα και τέλος την λιωμένη σοκολάτα

  4. Δίνουμε στο μείγμα το σχήμα κορμού, το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα

    Μεταφέρω το γλυκό στο ψυγείο. Πριν το σερβίρω το κόβω σε μέτριες φέτες. Τρώγεται δροσερό

  5. Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τσιζκέικ λεμονιού

Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο