in

«Κυκλώνουν» Καστελόριζο για άσκηση με πραγματικά πυρά οι Τούρκοι – Ο επικεφαλής της SADAT στοχοποιεί Αιγαίο και ελληνικά νησιά

Το Καστελοριζο βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο της Τουρκίας καθώς οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεσμεύουν την περιοχή νότια του Καστελόριζου για άσκηση με πραγματικά πυρά.

Με την NAVTEX 438/18 οι Τουρκικές Αρχές δεσμεύουν για τις 2 Απριλίου την περιοχή νότια του Καστελόριζου που επικαλύπτει περιοχή εντός του FIR Αθηνών και της περιοχής ελληνικής ευθύνης για Έρευνα και Διάσωση (SRR) και στην περιοχή που η ευθύνη για έκδοση NAVTEX ανήκει στην Ελλάδα.


Και αυτή η κίνηση εντάσσεται στις τουρκικές προκλητικές κινήσεις στο Αιγαίο με την δέσμευση μεγάλων περιοχών για ασκήσεις με πραγματικά πυρά η για ασκήσεις ‘Έρευνας και Διάσωσης όπως έγινε και τις προηγούμενες ημέρες με τον εγκλωβισμό και του ίδιου του Καστελόριζου εντός του σχεδιασμού της τουρκικής άσκησης.

 

Κράτος-μαφία η Τουρκία και επίσημα , από την στιγμή που ακριβώς δίπλα από τον Χακάν Φιντάν, διευθυντή  της ΜΙΤ ήταν ο επικεφαλής της τουρκικής μισθοφορικής οργάνωσης SADAT, ο γνωστός Αντνάν Τανριβέρντι, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, κάτι που προμηνύει ότι η οργάνωση αυτή πιθανόν ετοιμάζει…. κάτι σημαντικό  κατά της Ελλάδος σε Αιγαίο και ελληνικά νησιά.

Με τέτοια «παλικάρια» δίπλα του ο Ερντογάν…σίγουρα ετοιμάζεται να  για κάτι πολύ άσχημο, όπως πιθανόν λέμε μια  καταδρομική επιχείρηση σε κάποιο ελληνικό νησί με ιδιαίτερη σημασία από τα εκατοντάδες που διαθέτουμε.

To Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, το οποίο μέσω του στρατού  κάποτε έλεγχε τον εκάστοτε Τούρκο Πρόεδρο, πλέον έχει τεθεί υπό τον έλεγχο των πιο «σκοτεινών» ανθρώπων του σουλτάνου Ερντογάν.

Μέσα σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα  , πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την  δυσπιστία του ίδιου του Τούρκου προέδρου στις τουρκικές  ένοπλες αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες  της χώρας λόγω του κεμαλικού παρελθόντος.

Ο σουλτάνος διαθέτει ειδικά από το 2016 ένα είδος «προσωπικού στρατού-φρουρών» , ανάλογο με αυτό των Γερμανών Ναζί, με το όνομα  SADAT. Αν και επισήμως εμφανίζεται ως εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, στην πραγματικότητα αποστολή της είναι η εκπαίδευση επίσημων ή ανεπίσημων παραστρατιωτικών δυνάμεων για αντιμετώπιση πολέμων του ίδιου του Ερντογάν τόσο εντός όσο και εκτός Τουρκίας, όπως γίνεται στη Συρία.

O ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Αντνάν Τανριβέρντι, ένας απόστρατος αντικεμαλιστής Ταξίαρχος, τον οποίο ο Ερντογάν έχει δίπλα του στην κυριολεξία ως επικεφαλής στρατιωτικό σύμβουλο.

Αυτό όμως που είναι πολύ πιθανό είναι ότι,  οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν τους «μπαρουτοκαπνισμένους» άνδρες της τουρκικής  μισθοφορικής οργάνωσης , σε ένα από τα πολλά «πιθανά σενάρια» που έχουν στα συρτάρια τους ,  για να δράσουν κατά μικρονήσου στο ελληνικό αρχιπέλαγος .

Οι άνδρες αυτοί της μισθοφορικής οργάνωσης SADAT , μπορούν άνετα με «πολιτική περιβολή» να «μετακινηθούν» ατομικά ή μαζικά ως «τουρίστες» σε κάποιο νησί μας,  ή ακόμη καλύτερα ως «μετανάστες» , επιχειρώντας να δημιουργήσουν…..τετελεσμένα …για παράδειγμα σε ένα από τα 18 νησιά που διεκδικούν επίσημα..όπως τις Οινούσες ή το Αγαθονήσι, στα πλαίσια των «σκοτεινών σχεδίων» που έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν .

Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που αφορά μέρος ενός τουρκικού «υβριδικού  πολέμου » κατά της Ελλάδος σε μια ….πιθανή…λέμε πολεμική επιχείρηση από μη « τακτικές στρατιωτικές δυνάμεις», τα μέλη των οποίων δεν θα είναι «ευδιάκριτα» αφού δεν θα φορούν ομοιόμορφη στολή, εθνόσημο, κτλπ. για να κινούνται άνετα .

Η παρουσία του πρώην Τούρκου Ταξίαρχου Αντνάν Τανριβέρντι, με τέτοιο «πλούσιο παρελθόν» στο τραπέζι των αποφάσεων για το τουρκικό έθνος σημαίνει πολύ απλά, ότι τα χιλιάδες πλέον μέλη της οργάνωση του, αποτελούν τους νέους «γενίτσαρους» του νέου σουλτάνου Ερντογάν …οι οποίοι θα εκτελούν όλες τις μυστικές και δύσκολες αποστολές που θα τους διατάζει ο ίδιος.

Το σίγουρο είναι ότι η ελληνική πλευρά και ειδικά οι αρχές ασφαλείας …σίγουρα θα πήρανε τα μέτρα τους , διότι αυτό το ενδεχόμενο πλέον  αποτελεί πολύ μεγάλο κίνδυνο για την χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Λαύριο: 13χρονων Ελληνιδα έγινε μητέρα

Survivor Αποκλειστικό: Σεισμός με Οικειοθελής Αποχώρηση από το Survivor.