Ιδού ο ένοχος: “Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από τη δημογραφική γήρανση” υποστήριζε ο Ν. Παππάς @nikospappas16 σε εργασία του στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβη

Τώρα, απλώς εφαρμόζει τις ιδέες του. Αν μείνουν λίγο ακόμα αυτά τα σκουπίδια στην εξουσία, θα γίνουμε μειονοτικοί στον τόπο μας!
Διαδώστε το παντού για να μάθουν οι πάντες ποιος κρύβεται πίσω από το μεταναστευτικό τσουνάμι και τι ακριβώς επιδιώκει.
Έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο facebook και πόσταρε και την εργασία του Ν.Παππά

Η «εργασία» αυτή αναφέρει σαν πρωταρχικό στόχο την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών στο ελληνικό έδαφος και την δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για αύξηση των μεταναστευτικών ροών χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Αν μου έφερναν για έγκριση μια τέτοια εργασία, θα έστελνα τον φοιτητή για ψυχοθεραπεία και την εργασία αυτή στα σκουπίδια.

loading...

One thought on “Ν. Παππάς: «Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από τη δημογραφική γήρανση»

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠ ”ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ??? ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ!!!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο