Η Tracey Bolton υποστηρίζει ότι ανέβηκε στα πόδια του 31χρονου, επειδή της το ζήτησαν οι φίλοι του μιας και ήταν στενοχωρημένος που άφησε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του

Το ασυγκράτητο ζευγάρι σε πτήση της Ryanair, η θερμή περίπτυξη του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο που έγινε viral, φαίνεται πως τελικά οφείλεται σε… παρεξήγηση.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Sun», φίλοι της 39χρονης πρωταγωνίστριας υποστηρίζουν πως η Tracey Bolton, όπως είναι το όνομα της «πέτρας του σκανδάλου»  ανέβηκε στα πόδια του 31χρονου Shaun Edmondon, επειδή οι φίλοι του της ζήτησαν να τον παρηγορήσει καθώς ήταν στενοχωρημένος που άφησε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του.


Μια φίλη της Bolton, Η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών σχολίασε: «Φαίνεται πως το Ίντερνετ μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή για ένα τετράλεπτο μεθυσμένο αστείο. Οι φίλοι του την προκάλεσαν να τον πειράξει επειδή δεν ήθελε να αφήσει το κορίτσι του πίσω».

Η πρωταγωνίστρια του επίμαχου βίντεο προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο Facebook, αλλά στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό της. Όπως είχε γράψει η ίδια: «Είμαι εντελώς τρομοκρατημένη. Αυτό που άρχισε σαν ένα μεθυσμένο αστείο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Είμαι τρομαγμένη, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από όταν το είδα. Είμαι τόσο ντροπιασμένη».

Ωστόσο, οι φίλοι της ξεκαθαρίζουν πως η Bolton δεν έκανε σεξ με τον νεαρό συνεπιβάτη της, αλλά όντως φαίνεται άσχημο».

Όσο για τον Shaun Edmondon, ο οποίος μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να ζητά από τους υπόλοιπους επιβάτες αν έχουν προφυλακτικό, φαίνεται πως έχει επιστρέψει από την Ίμπιζα, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο και μένει κρυμμένος στο Λονδίνο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, μακριά τόσο από την αρραβωνιαστικιά του όσο και από την οικογένεια του.

Δείτε βίντεο: «Παρεξήγηση» λέει η γυναίκα που χαϊδευόταν με τον ασυγκράτητο αρραβωνιασμένο συνεπιβάτη της

Πηγη