in

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ

Μα είναι τόσο προβλέψιμοι, τόσο απατεώνες, τόσο μικροπρεπείς….. Αυτό το αηδιαστικό κόμμα- που ήθελε να ονομάζεται Κίνημα- το ΠΑΣΟΚ, που ξεγέλασε τον κοσμάκη ότι είναι σοσιαλιστικό και στην τελική έφαγε με δέκα μασέλες, μας έκλεψε, μας είπε ψέματα και καταχρέωσε την χώρα… τώρα συνεχίζει.

Μα είναι τόσο προβλέψιμοι, τόσο απατεώνες, τόσο μικροπρεπείς….. Αυτό το αηδιαστικό κόμμα- που ήθελε να ονομάζεται Κίνημα- το ΠΑΣΟΚ, που ξεγέλασε τον κοσμάκη ότι είναι σοσιαλιστικό και στην τελική έφαγε με δέκα μασέλες, μας έκλεψε, μας είπε ψέματα και καταχρέωσε την χώρα… τώρα συνεχίζει.


Με αρχηγό αυτό το «Τίποτα» που ονομάζεται «Φώφη», αλλάζει όνομα. Όχι για να μην θυμάται ο κόσμος το παρελθόν του, αλλά για να γλυτώσει τα χρέη. Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, θα αποκτήσει νέο ΑΦΜ… και όλα τα εκατομμύρια που χρωστάει θα περάσουν στο δημόσιο. Θα τα αποπληρώσει δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος.

Σοκ!

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ, PASOK, DIMOKRATIKI SIMPARATAXI, FOFI GENIMATA, ΧΡΕΗ, ΧΡΗΜΑ, nikosonline.gr Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ, PASOK, DIMOKRATIKI SIMPARATAXI, FOFI GENIMATA, ΧΡΕΗ, ΧΡΗΜΑ, nikosonline.gr

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Αυτοί οι αηδιαστικοί άνθρωποι που θέλουν να λέγονται Έλληνες και Πολιτικοί τελικά είναι χειρότεροι από μαφιόζους, χειρότεροι από ληστές και χειρότεροι από απατεώνες.

Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, βάση νόμου, χρηματοδοτούνται από το κράτος. Ανάλογα με το ποσοστό τους ή τις έδρες τους, παίρνουν και τα ανάλογα εκατομμύρια κάθε χρόνο. Πολλά εκατομμύρια από την τσέπη του Ελληνικού λαού. Δεν φτάνει λοιπόν που χρηματοδοτούνται, παίρνουν και δάνεια, παίρνουν και χορηγίες, κάνουν και εράνους… και στο τέλος βρίσκονται καταχρεωμένοι.

Κάνουν κανονικό πλιάτσικο!

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ, PASOK, DIMOKRATIKI SIMPARATAXI, FOFI GENIMATA, ΧΡΕΗ, ΧΡΗΜΑ, nikosonline.grΤο ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ, PASOK, DIMOKRATIKI SIMPARATAXI, FOFI GENIMATA, ΧΡΕΗ, ΧΡΗΜΑ, nikosonline.gr

Πριν και μετά (το photoshop)

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν φέρει την Ελλάδα, εδώ που την έχουν φέρει. Αυτοί μας καταχρέωσαν και μας ξεφτίλισαν.

Ψηφίστε τους

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ, PASOK, DIMOKRATIKI SIMPARATAXI, FOFI GENIMATA, ΧΡΕΗ, ΧΡΗΜΑ, nikosonline.gr

Κοίτα μωρέ ένα παλικάρι που θέλει να γίνει πρωθυπουργός….  φτου να μην σε ματιάσω βρε!

2 Comments

Leave a Reply
 1. Στα κάτεργα πρέπει να τους ρίξουμε και αυτούς και τη ΝΔούλα που μας χρέωσαν τόσα δις, χωρίς να πάρουμε χρήματα. Μας φόρτωσαν ένα δήθεν χρέος για να μας υφαρπάξουν οι “εταίροι” μας τη δημόσια περιουσία επειδή τάχα χρωστάμε και αυτοί χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια αλλά τα λεφτά πραγματικά τα έχουν πάρει και δε θα τα γυρίσουν.
  Στον αγύριστο λοιπόν και ακόμα παραπέρα όλοι τους. Και αν κάποιος αναρωτιέται γιατί οι πολιτικοί μας δε γνωρίζουν τίποτε για τα πάνω από 200 δις που δήθεν πήραμε (Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες τα πήραν, εμείς …ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών κάναμε), γιατί δεν κάνουν τίποτε για την Ελλάδα και τον Έλληνα, έχω την απλή απάντηση:
  Καταρχάς για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέφερα, οι ΕΞΕΛ (ΑΝΕΛ δεν είναι σίγουρα) είναι κομμάτι της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι του ΠΑΣΟΚ.
  Μήπως όμως όλα αυτά τα αποκόμματα που μας κυβερνάνε από το 74 έως τις μέρες μας δεν κάνουν και δε λένε κάτι, επειδή η Γερμανοί τους κρατάνε “με τη γίδα στην πλάτη”;
  Η Siemens για παράδειγμα είναι μία από τις “γίδες”. Όλα τα μεγάλα κόμματα φημολογείται ότι “χρηματοδοτούσε” ο Χριστοφοράκος, τον οποίο …κανείς δεν τον ψάχνει…
  Επίσης όλα τα Γερμανικά προϊόντα τα αγοράζει η Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι άλλες πολιτισμένες χώρες και υπάρχει η …φήμη ότι αυτό το 25% το καταθέτει ο Γερμανός σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του Έλληνα εισαγωγέα. Ο οποίος εισαγωγέας “αγαπάει” πολύ τα μεγάλα κόμματα και είναι ο βασικός χρηματοδότης τους… Άλλη “γίδα” αυτή.
  Σίγουρα λοιπόν υπάρχουν πάρα πολλές “γίδες”.-

  • Στην ουσία λοιπόν αυτά τα χρήματα επεστράφησαν στις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες, για να διασωθούν αυτές.
   Άρα το χρέος μας είναι δήθεν χρέος και μπορεί εύκολα με παράδειγμα την Ισλανδία (αλλά και το …Μεταξά) θα διαγραφεί από τα διεθνή δικαστήρια. Και όχι μόνο το χρέος που προέκυψε από τις τράπεζες, αλλά ολόκληρο το χρέος μας. Και ας υπέγραψαν οι προδότες πολιτικοί μας ότι ήθελαν στα μνημόνια με τα οποία σφαγιάζουν τον ελληνικό λαό.
   Με αυτό τον τρόπο άμεσα τερματίζεται και το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων, που είναι η υφαρπαγή του πλούτου της χώρας (ορυκτού και επίγειου). Με τη βοήθεια των προδοτικών “δημοκρατικών” μας κυβερνήσεων. Που …δε γνωρίζουν τίποτε… Γιατί όμως οι πολιτικοί μας δε γνωρίζουν τίποτε; Μήπως επειδή η Γερμανοί τους κρατάνε “με τη γίδα στην πλάτη”; Η Siemens για παράδειγμα είναι μία από τις “γίδες”. Όλα τα μεγάλα κόμματα “χρηματοδοτούσε” ο Χριστοφοράκος, τον οποίο …κανείς δεν τον ψάχνει…

   Μόλις μας κυβερνήσουν άλλοι, θα κατηγορηθούν όλοι οι νυν και οι πρώην κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία (η οποία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών) και θα γίνει ένας επίσημος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους.
   Τότε κανένας Ευρωπαίος, κανένας δανειστής, κανένας τοκογλύφος, κανένας “εταίρος” μας, δεν θα μπορεί να μας πει τίποτε επειδή δε θα δεχτούμε αυτό το χρέος και δε θα πληρώνουμε μέχρι να λήξει ο λογιστικός έλεγχος.

   Όλοι οι προδότες πολιτικοί μας σκλάβωσαν έναν λαό με πρόσχημα το χρέος. Για να υφαρπάξουν οι «εταίροι» μας ότι πολύτιμο έχει η Ελλάδα, από την δημόσια περιουσία της (η οποία ξεπουλιέται χωρίς λόγο και αιτία) μέχρι τον ορυκτό της πλούτο. Τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαια και φυσικό αέριο) που μέχρι πρότινος …ούτε που γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Και την Ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ανακηρύξει, αφού δήθεν φοβόμαστε τους Τούρκους. Και όμως η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ και μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα και εμείς τη δική μας. Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες (αυτοί που πρέπει) εδώ και δεκαετίες.
   Με πρόσχημα λοιπόν ένα χρέος που είναι δήθεν χρέος, γίνονται όλα αυτά. Και εμείς ακόμα κοιμόμαστε και περιμένουμε να μας σώσει ο …Κούλης…

   Μάθετε ότι και στην Ισλανδία ξεκίνησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο κόλπο, παρόλο που δεν είναι καν στην ΕΕ και φυσικά δεν έχει Ευρώ. Χρωστούσε η χώρα πολλά δισεκατομμύρια για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών της. Αναλογικά με τον πληθυσμό της χρωστούσε περισσότερα ακόμα και από ότι το δικό μας “χρέος”.
   Και οι ιδιωτικές της τράπεζες …ήθελαν και άλλα. “Χρειάζονταν” να κάνουν και άλλη …ανακεφαλαιοποίηση.
   Παρόλο λοιπόν που το δέχτηκαν όλοι οι πολιτικοί της και το ψήφισαν όλα της τα κόμματα στη βουλή, αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ισλανδίας να δώσουν και άλλα χρήματα, αρνήθηκε να δανειστεί η Ισλανδία και άλλα χρήματα για τις τράπεζές της.
   Ο πρόεδρος της Ισλανδίας (κύριος Γκρίμσον) έκανε το μόνο που μπορούσε να κάνει (βάσει Ισλανδικού συντάγματος). Αρνήθηκε να υπογράψει για να πάρουν επιπλέον δάνεια και να ανακεφαλαιοποιήσουν ξανά τις τράπεζές τους και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα. Το ίδιο που θα μπορούσε να κάνει και ο δικός μας πρόεδρος της δημοκρατίας. Στο δημοψήφισμα αυτό, το 93% του λαού της Ισλανδίας αρνήθηκε να ξεχρεώσει τις τράπεζες εις βάρος του, αρνήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τα χρέη των τραπεζών. Το 93% των Ισλανδών. Αυτό σε ποιο ΜΜΕ μας το άκουσε κανείς; Οι τράπεζες χρεοκόπησαν και οι τραπεζίτες κλείστηκαν στη φυλακή για τα χρέη αυτά. Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που έγιναν πρόσφατα και την πήγαν Αγγλία και Ολλανδία για τα χρέη της, δικαιώθηκε οριστικά η Ισλανδία και τώρα δε χρωστάει σε κανέναν.
   Που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμείς ως Ελλάδα χρειαζόμασταν πράγματι τόσο χρήμα για τις τράπεζές μας (αποκλείεται αλλά …λέμε) και εάν ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε από μόνοι μας τις “χρηματοδοτήσεις” των ιδιωτικών μας τραπεζών (και όχι η ΕΚΤ όπως σίγουρα ισχύει αλλά λέμε …εάν) θα μπορούσαμε να διαγράψουμε το χρέος αυτό, με παράδειγμα την Ισλανδία. Τα δικαστήρια θα μας δικαίωναν και όσοι μας έδωσαν χρήματα μπορούν να ξεχάσουν τα χρήματα αυτά εφόσον πήγαν για τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών. Ή να τους τα δώσει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ κατά το δοκούν, χωρίς αντίκρισμα σε χρυσό όπως είχε το χρήμα κάποτε.
   Αφού φημολογείται ότι η ΕΚΤ πληρώνει τα πρόστιμα στην Αμερική για τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες…
   Φημολογείται επίσης, ότι λόγω της γεωγραφικής της θέσης έχει και η Ισλανδία τεράστιο ορυκτό πλούτο στην τεράστια ΑΟΖ της. Όπως έχει και η Ελλάδα…
   Άρα λοιπόν την αιτία του Ελληνικού προβλήματος αποτελούν οι …υδρογονάνθρακες και θα εξηγηθώ. Εμάς όμως μας έπεισαν ότι το δήθεν χρέος μας δημιουργήθηκε επειδή πληρώναμε μισθούς και συντάξεις ή επειδή είχαμε πάρα πολλούς δημοσίους υπαλλήλους ή επειδή πάντα οι …προηγούμενοι ήταν σπάταλοι και έκαναν κακοδιαχείριση.

   Μιλάμε λοιπόν για …δάνεια και για …χρέη.
   Μάθετε ότι η χώρα δανείστηκε μόνο και μόνο για να χρωστάει και όχι για άλλο λόγο. Εδώ και λίγα χρόνια ξεπουλιούνται τα πάντα, ότι αποφέρει πλούτο για τη χώρα ξεπουλιέται χωρίς καμιά αιτία. Και τα χρήματα δεν τα παίρνουμε, αλλά πάνε προς …αποπληρωμή δανείων.
   Ο ΟΠΑΠ πχ δόθηκε με χρήματα όσο κέρδος είχε σε ένα χρόνο, για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήραμε 45 εκατομμυριάκια (και μάλιστα μιλάμε για εκατοντάδες συρμούς, εκατοντάδες χιλιόμετρα ράγες, δεκάδες σταθμούς κλπ κλπ, καινούριος προαστιακός σιδηρόδρομος, χιλιάδες επιβάτες καθημερινά). Λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, ΟΛΘ κλπ. Ξεπουλάμε ότι αποφέρει κέρδος για τη χώρα, έτσι ώστε στο τέλος η Ελλάδα να μη βγάζει άλλα χρήματα για να μπορεί να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει…
   Δε θα βγάζουμε άλλο κέρδος από την εθνική μας περιουσία και θα …αναγκαστούμε να δώσουμε τον ορυκτό μας πλούτο.
   Για να …ξεχρεώνουμε.
   Τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαια και φυσικό αέριο) που μέχρι πρότινος …ούτε που γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Και την Ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ανακηρύξει, αφού δήθεν φοβόμαστε τους Τούρκους. Και όμως η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ και μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα και εμείς τη δική μας. Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες (αυτοί που πρέπει) εδώ και δεκαετίες. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται η φτωχοποίηση της Ελλάδος.
   Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην Αφρική, η χώρα με τις μεγαλύτερες εξαγωγές πετρελαίου είναι η …Νιγηρία. Και ο λαός της πεθαίνει της πείνας.

   Έγραψα πριν λίγο πως όταν μας κυβερνήσουν Έλληνες, θα κατηγορηθούν όλοι οι νυν και οι πρώην ανθέλληνες κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία (η οποία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών).
   Και τότε το δημόσιο ως προϊόν απάτης θα πάρει πίσω όλη την περιουσία που δήθεν πουλήθηκε, στην ουσία χαρίστηκε, στους διεθνής τοκογλύφους.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Κατερίνας Στικούδη και η αποκάλυψη για το στήθος της

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου ζει στην Χιλή και είναι 121 ετών