Υλικά για 16 μπολακια
- 1 λιτρο γαλα
- 160 γρ.αχνη ζαχαρη
- 200 γρ.μαργαρινη λιωμενη
- 160 γρ.κορν φλαουρ
- 2 βανιλιες
- 1 κροκο αυγου
- 200 γρ.σαντγι
- 2 πακετα μπισκοτα σφολιατινια (500 γρ.)
Εκτέλεση
- Ανακατευω με ενα συρμα την μαργαρινη με την αχνη και τις βανιλιες και προσθετω και τον κροκο.Το αφηνω στην ακρη.
- Βαζω το γαλα σε κατσαρολα και ρχνω και ανακατευω το κορν φλαουρ και ανοιγω τη φωτια.Ανακατευω συνεχεια μεχρι να πηξει η κρεμα.
- Κατεβαζω απ τη φωτια και προσθετω αμεσως το μιγμα με την μαργαρινη.
- Ανακατευω καλα και αδειαζω το μιγμα σ ενα μπολ,σκεπαζω με μεμβρανη και αφηνω να κρυωσει καλα.
- Μοιραζω απο λιγη κρεμα στα μπολακια,μετα μπισκοτα,παλι κρεμα,παλι μπισκοτα,απο πανω λιγη σαντιγι και τελος πασπαλιζω την επιφανεια με τριμμενο μπισκοτο.
Ετοιμο!!!
Οι Λιχουδιές της Σόφης