in

Πώς να κάνετε μια κοπέλα να έρθει σε οργασμό σε 3 λεπτά

Λένε ότι χρειάζονται περίπου 14 λεπτά για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Έχοντας την κατάλληλη γνώση και καλή δεξιοτεχνία, θα μπορούσατε να κάνετε την κοπέλα σας να έρθει σε κορύφωση μέσα σε 3 λεπτά. Είναι απολύτως φυσιολογικό για τους άντρες να έρχονται σε οργασμό πολύ γρηγορότερα από τις γυναίκες, καθώς οι γυναίκες τείνουν να είναι πολύ πιο περίπλοκες όταν πρόκειται για τις σεξουαλικές απολαύσεις.

Άλλοι λένε ότι οι γυναίκες χρειάζονται από 15 – 20 λεπτά για να έρθουν σε οργασμό και εάν λάβετε υπόψη ότι χρειάζονται λίγο ζέσταμα πριν τη διείσδυση, δεν είναι περίεργο ότι παίρνει τόσο πολύ χρόνο. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άντρες είναι ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι περίπλοκες όταν πρόκειται για την απόλαυση, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη γνώση, εμπειρία και δεξιοτεχνία.


Διεγείρετε πρώτα το μυαλό της

Ναι, αυτό είναι το πρώτο βήμα. Για να ερεθιστούν οι γυναίκες απόλυτα και να είναι έτοιμες για λίγη πρόστυχη δράση θα πρέπει να ερεθίσετε και το μυαλό τους επίσης. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να διεγείρετε το μυαλό της προτού ξεκινήσετε να ερεθίζετε το σώμα της.

Ξεκινήστε κάνοντας προετοιμασία για αυτήν την περίσταση. Στέλνοντας της μηνύματα και συγκεκριμένα δηλώνοντας αυτά που σκοπεύετε να κάνετε σε αυτήν (τα πράγματα που λατρεύει να της κάνετε) θα ενισχύσει την προσδοκία. Αν λατρεύει τα πρόστυχα λόγια, μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε αυτό στα προκαταρτικά, πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν το μυαλό της έχει μπει στο κλίμα, σίγουρα θα χύσει πολύ πιο γρήγορα.

Να ξέρετε που να αγγίξετε

Πριν αρχίσετε τα πρόστυχα και προτού να βουτήξετε με τα μούτρα στο στοματικό, θα πρέπει να ξέρετε ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες. Οι γυναίκες λατρεύουν να ερεθίζονται ολοκληρωτικά, και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ανατρέξτε στο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής ‘Friends’, όπου η Μόνικα εξηγεί τα πάντα λεπτομερώς. Το να παραβλέψετε τα προκαταρτικά και να αγγίξετε τα απόκρυφα της, συνήθως θα είναι κάτι που θα την ξενερώσει.

Ωστόσο, ξεκινώντας με λίγα φιλιά στο λαιμό, αγγίζοντας τα μπούτια της, και στη συνέχεια κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα κάτω στο στήθος της, αγγίζοντας το εσωτερικό των ποδιών της, γλείφοντας την κοιλιά της, και τελικά κάνοντας της στοματικό, θα διεγείρει το μυαλό και το σώμα της, κάνοντας την να το νιώσει ακόμα περισσότερο. Αν προτιμάτε να δείτε ένα πραγματικό παράδειγμα, υπάρχουν πολλές πορνοσελίδες που είναι αφιερωμένες στους γυναικείους οργασμούς, οπότε ελέγξτε τις… αλλά δεν πιστεύετε αυτά που βλέπετε.

Ερεθίστε την κλειτορίδα της

Όταν προχωρήσετε προς τα κάτω για να γλείψετε το γατάκι της, θα πρέπει να ξεκινήσετε ερεθίζοντας την κλειτορίδα της. Η πλειοψηφία των γυναικών δεν είναι σε θέση να χύσουν μόνο με την κολπική διείσδυση αφού χρειάζονται να ερεθιστεί η κλειτορίδα τους αντ’ αυτού. Έτσι, αν αρχίσετε κατευθείαν με διείσδυση, δεν θα αισθανθεί ωραία, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έρθει καθόλου σε οργασμό.

Να έχετε κατά νου ότι πρέπει να γνωρίζετε τι της αρέσει εάν θέλετε να την κάνετε να έρθει σε οργασμό. Για αυτό είναι καλό να ρωτάτε την σύντροφο σας τι της αρέσει και τι όχι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σας καθοδηγήσει στο τι να κάνετε καθώς βεβαιώνεστε ότι αισθάνεται καλά πριν κάνετε σεξ οι δυο σας.

Αφού διεγείρετε την κλειτορίδα, δοκιμάστε να βάλετε δαχτυλάκι στο πάνω τοίχωμα του κόλπου της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας σαν να κάνετε την κίνηση «έλα εδώ», ενώ ταυτόχρονα γλείφετε την κλειτορίδα της. Η άσκηση πίεσης στο σημείο g θα την κάνει σίγουρα πιο υγρή από ποτέ.

Οι σωστές στάσεις είναι σημαντικές

Όπως μπορείτε να δείτε, η  κλειτορίδα είναι σημαντική στο γυναικείο οργασμό. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε στάσεις που είναι επωφελείς για την κλειτορίδα της. Φυσικά, αυτό θα διαφέρει σε κάθε γυναίκα, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν τους ίδιους τύπους σεξουαλικών στάσεων.

Εκτός και εάν η κλειτορίδα της συντρόφου σας είναι κοντά στο άνοιγμα του κόλπου της, πιθανότατα δεν θα απολαύσει το πισωκολλητό, το οποίο είναι μια από τις αγαπημένες στάσεις των αντρών. Μπορεί να το αισθάνεται καλά, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα προσφέρει αρκετό ερεθισμό για να την κάνει να έρθει σε οργασμό.

Μια από τις καλύτερες στάσεις για το γυναικείο οργασμό είναι σίγουρα το ιεραποστολικό, όσο βαρετό και αν ακούγεται. Καθώς ξεκινάτε τη διείσδυση από την ιεραποστολική στάση, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να ασκήσετε πίεση στην κλειτορίδα της με την κάτω περιοχή της λεκάνης σας, το οποίο θα βοηθήσει με το τρίψιμο και τη διέγερση. Θυμηθείτε, δεν έχει να κάνει μόνο με το «πήδημα» επειδή η κολπική διέγερση από μόνη της πιθανότατα δεν θα οδηγήσει σε οργασμό εκτός και αν συνδυαστεί με το τρίψιμο της κλειτορίδας της επίσης.

Διέγερση κατά τη διάρκεια του σεξ

Μην ξεχνάτε ότι το σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με τη διείσδυση όπως μόλις αναφέρθηκε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να ερεθίζετε τα απόκρυφα της ενώ κάνετε σεξ. Για παράδειγμα, εάν κάνετε ιεραποστολικό, το να γλείψετε τις ρώγες της, φιλήσετε το λαιμό της ή απλά δίνοντας της φιλιά κατά διαστήματα, θα βοηθήσει στην κορύφωση του οργασμού της πολύ πιο γρήγορα.

Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες στάσεις του σεξ. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι θέλει η γυναίκα σας και αν απλά τη ρωτήσετε, σίγουρα θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο συνδυασμός του στοματικού με λίγα βρώμικα λόγια, το τράβηγμα, οι σφαλιάρες, ή οτιδήποτε μπορεί να της αρέσει, θα την ερεθίσει.

Η ικανοποίηση είναι το κλειδί για μια καλή σχέση

Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες χρειάζονται σεξουαλική διέγερση για να ερωτευτούν και να κάνουν σχέση. Να έχετε το παρακάτω υπόψη: μια γυναίκα δεν χρειάζεται να έρθει σε οργασμό για να μείνει έγκυος, ενώ οι άντρες πρέπει για να τελειώσουν. Ωστόσο, οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι σε θέση να έρθουν σε οργασμό το οποίο αποτελεί δείκτη για να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο. Αν δεν είστε σε θέση να την κάνετε να χύσει, τότε δεν είστε ο εκλεκτός.

Το καλό σεξ είναι σαν την κόλλα που θα κρατήσει τη σχέση ευτυχισμένη και υγιή – είναι ένα από τα θεμελιώδη τμήματα. Είτε έχετε μια μακροχρόνια σχέση είτε μια απλή σχέση μεταξύ φίλων με προνόμια, δεν έχει σημασία. Το σεξ είναι σημαντικό. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να έχετε καλή επικοινωνία με την σύντροφο σας επειδή κανείς δεν θα μπορέσει να σας πει τι λατρεύει και τι την κάνει να αισθάνεται καλά.

Αν η κοπέλα σας δεν απολαμβάνει τον εαυτό της τόσο πολύ στην κρεβατοκάμαρα, ίσως θα μπορούσατε να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα ή απλά να της μιλήσετε. Μάθετε πιο πολλά για αυτά που τις αρέσουν και αυτά που θα μπορούσατε να βελτιώσετε και οι δυο. Τα παραπάνω στοιχεία είναι πράγματα που η πλειοψηφία των γυναικών θα απολαύσουν, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Όταν αρχίζετε να κάνετε κάτι που έχει θετική απόκριση, θα πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την ταχύτητα ή την πίεση. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε προσοχή στο πως νιώθει για την απόδοση σας, διεγείρετε το μυαλό της εκ των προτέρων, και προσπαθήστε να την κάνετε να αισθανθεί σίγουρη και σέξι. Με όλα αυτά, η γυναίκα σας θα έρθει σε οργασμό πολύ γρηγορότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μαρία Σοφία – Maria Sofia / Power of Love

Γιάννης Μυλωνόπουλος – Giannis Mylwnopoulos / Power of Love