Οι παίκτες του «Power of love 2» είναι έξαλλοι με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτσαλί. Ο λόγος; Το Nassosblog.gr σας έχει πάντα αποκλειστικά νέα για να τα μαθαίνετε πρώτοι και πριν το δείτε αλλού που θα μας αντιγράψουν. Ξεκινούν τα γυρίσματα της Μεγάλης Εβδομάδας του ριάλιτι αγάπης όμως την Κυριακή οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να δουν τους δικούς του και να κάνουν Πάσχα μαζί. Αλλά ο Ατζούν τους χάλασε τα σχέδια!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες θα γυρίσουν Τουρκία την Κυριακή του Πάσχα! Άκουσον άκουσον… αρνάκι δε προβλέπει ο Ατζούν να σουβλίζουν και να κάθονται στο οικογενειακό τραπέζι. Και ο λόγος είναι το κενό γυρισμάτων της Δευτέρας.


Αυτό έχει φέρει στα όρια κάποιους παίκτες που λόγο μη απευθείας πτήσης από Τουρκία για Κύπρο και Θεσσαλονίκη θα φάνε ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Αθήνας με τις αναμονές για την πτήση με τον τελικό προορισμό τους. Αν υπάρχει κάποια αλλαγή θα σας ενημερώσουμε. Πάντως τη Μεγάλη Εβδομάδα αν κάνετε βόλτα κάπου θα τους πετύχετε γιατί θα είναι Ελλάδα!

loading...