Σας έχουμε νέα διαρροή για το αγαπημένο Power Of Love. Όλοι λίγο ή πολύ έχουν αφήσει κάποιον δικό τους εκτός παιχνιδιού. Άλλος γιατί χώρισε λίγο πριν μπει άλλος γιατί λέει ότι χώρισε ενώ δεν έχει χωρίσει και γενικά όλοι μέσα στο σπίτι της ίντριγκας έχουν πει τα μικρά και τα μεγάλα ψεματάκια τους. Ειδικά αν το κάνουν για τα λεφτά λένε μικρά ψέματα, αν όμως το κάνουν……

για να γίνουν γνωστοί και μέσω το Power Of Love να προωθήσουν το πρόσωπο τους που τόσο καιρό προσπαθούσαν επαγγελματικά και δεν το κατάφερναν, τότε τα ψέματα είναι μεγάλα.


Η Άννα απο την αρχή του ριάλιτι έχει ένα ύφος μπλαζέ απέναντι στα αγόρια. Η αλήθεια είναι ότι η Άννα δεν είναι μπλαζέ απλά είναι μια κοπέλα η οποία μάλλον έχει τύψεις γι’αυτό που κάνει και φαίνεται στην όλη της την συμπεριφορά.

Ειδικά αν έχει αφήσει πίσω της τον γκόμενο όπως διαρρέουν αρκετοί καλοπροαίρετα (;) και κακοπροαίρετα.

Το θέμα με τον δεσμό της Άννας το ανέδειξε πρώτος ο Θοδωρής Ρακιτζής που ασχολείται πολύ με το «Power of Love 2» και ότι “βγάζει” είναι καρατσεκαρισμένο.

Η Άννα δεν μπήκε για τον έρωτα και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, όποια και να σηκώσεις στην Μεγαλόνησο. Απλά ξέρει να διαχειρίζεται τα πάντα δημοσιογραφικά και να εκμεταλλεύεται την πώρωση μερικών δημοσιογράφων της Κύπρου που είναι από την Αθήνα, για δημοσιότητα.

Η Άννα μπήκε για τα λεφτά αλλά περισσότερο μπήκε για να γίνει γνωστή και να έχει μέλλον δημοσιογραφικό για να αποκτήσει αναγνωρισημότητα, να μεγαλώσει το όνομα της και να βγάλει απο παντού.

Να σας πω και κάτι….καλά έκανε και  μπήκε για τα λεφτά αλλά όχι κοπέλα μου να μας κοροϊδεύεις κιόλας και να το παίζεις κριτής των πάντων γιατί σε θίξανε. Δημοσιότητα δεν θες; Δημοσιότητα θα λάβεις!

Στην τελική ακόμα και η Ολυμπία την “κάρφωσε” σε ποστάρισμα της!!

Έτσι για τα μάτια του κόσμου για δείτε και δύο βιντεάκια της Αννούλας 15 μέρες πριν κάνει την αίτηση για το Power Of Love.

Δείτε εδώ ολα τα Power of Love Spoiler 

Δείτε επίσης Power Of Love Ψηφοφορία 2019 Ψήφισε Τον Αγαπημένο Σου Παίκτη

loading...