Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, όταν μητέρα και κόρη έπεσαν νεκρές από το ίδιο μαχαίρι!

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η μητέρα έσφαξε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε, όμως καθώς περνούσαν οι ώρες ανετράπη αυτό το σενάριο και σύμφωνα με μαρτυρίες το 17χρονο κορίτσι φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία και πάνω στον καυγά να πέθανε.


Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας συγκλονίζει με την κατάθεσή του στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι η σύζυγός του από το πρωί ήταν σε αμόκ.

«Μονολογούσε πως όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», φέρεται να είπε ο πατέρας.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η σύζυγός του πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποια ανίατης ασθένειας που νόμιζε ότι είχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.