in

Τηγανητά τοστ με μανιτάρια και τυρί

Υλικά συνταγής

  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 φέτες τυρί του τοστ
  • 80 γρ. μανιτάρια σε φέτες, φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο, φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια στη μια κουταλιά λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι όσο χρειαστεί να εξατμιστούν τα υγρά.
  2. Βγάζετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια από το τηγάνι και ρίχνετε μέσα τη δεύτερη κουταλιά ελαιόλαδο. Απλώνετε τις 4 φέτες ψωμί και τις τηγανίζετε από τη μια μεριά μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις γυρίζετε από την άλλη.
  3. Ακουμπάτε στις δύο φέτες ψωμιού από μια φέτα τυρί του τοστ, μοιράζετε τη γέμιση μανιταριών-κρεμμυδιών, σκεπάζετε με τις άλλες δύο φέτες ψωμί (η ψημένη πλευρά να “κοιτάει” προς τη γέμιση) και γυρίζετε όπως είναι τα τοστ ανάποδα ψήνοντας λίγο ακόμη τις ωμές πλευρές μέχρι να τραγανίσουν κι αυτές και να λιώσει τελείως το τυρί. Σερβίρετε με μπίρα και πράσινη σαλάτα.

Λίγα λόγια για τη συνταγή

ΣΝΑΚ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ | Αν δεν έχετε τυρί του τοστ, μπορείτε να πασπαλίσετε τις φέτες με κίτρινα, μαλακά, τριμμένα τυριά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Κεφτεδάκια και μπιφτέκια -14 tips για τον κιμά

Αλμυρά κεκάκια με γραβιέρα και ρεγκάτο