Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ:

…και τι Ελλάδα ρε παιδιά. Τι Ελλάδα. Η ξεχωριστή, η ισχυρή, η ατόφια Ελλάδα, η καθαρή Ελλάνδα, που δεν δέχεται προσμίξεις στο αίμα της έφτασε εδώ που έφτασε, κι έχεις τους Γερμανούς απέναντι οι οποίοι, όχι για να ψηφίσουν, είχαν υπουργό εξωτερικών – τον έβλεπες – Βιετναμέζος ήταν… αντιπρόεδρος ήταν της κυβέρνησης, υπουργό εξωτερικών βιετναμέζο, υπουργό οικονομικών άνθρωπο με ειδικές ανάγκες και υπουργό εξωτερικών δηλωμένο ομοφυλόφιλο, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!! ΥΠΟΥΡΓΟ!!!

Αυτή η χώρα σύμφωνα με τις νόρμες τις ελληνικές θα έπρεπε να είναι διαλυμένη, θα έπρεπε να έχει διαλυθεί, να μην υπάρχει και η καθαρή, η ισχυρή Ελλάς έπρεπε να είμαστε εμείς.

Άρα κατά τον Βαρεμένο η Γερμανία πέτυχε επειδή έχει αντιπρόεδρο Βιετναμέζο, υπουργό οικονομικών ανάπηρο και υπουργό εξωτερικών ομοφυλόφιλο και εμείς οι «καθαροί» καταστραφήκαμε επειδή επιλέγουμε το έθνος μας και την κανονικότητα έναντι όλων αυτών των κοινωνικών ανωμαλιών και προσμίξεων που προσπαθούν να μας περάσουν ως κανονικές. Έχουν φαντασία όμως δεν μπορείτε να πείτε…

 

Δείτε το βίντεο :

ΠΗΓΗ

 

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο