Νέα απίστευτα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη…

 

Σύμφωνα με το CNN, οι τουρκικές αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου ένας σωσίας του Κασόγκι, βγαίνει από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας και κυκλοφορεί στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, λίγο μετά τον φόνο του δημοσιογράφου, φορώντας μάλιστα τα ρούχα του.


Ο άνδρας λέγεται Μουσταφά αλ Μαντάνι και ήταν μέλος της ομάδας των 15 Σαουδαράβων που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα της δολοφονίας του Κασόγκι.

Στο βίντεο απεικονίζεται να περπατά κοντά στο διάσημο Μπλε Τζαμί, περίπου μία ώρα μετά την τελευταία φορά που ο δημοσιογράφος εθεάθη να περνά ζωντανός την πόρτα του προξενείου του Ριάντ.

Στο βίντεο που έδειξε το CNN φαίνεται αριστερά ο πραγματικός Τζαμάλ Κασόγκι και δεξιά ο σωσίας του, να κυκλοφορεί στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, ντυμένος με τα ρούχα του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

(iefimerida)

loading...