in

Υβριστόν το ποντιακό

Υλικά
500 γραμμάρια υβριστόν
80 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο αγελάδος
3 λίτρα νερό
Αλάτι
Τυρί φέτα θρυμματισμένη*
Εκτέλεση
   Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, το αλατίζουμε και το αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το υβριστόν και το αφήνουμε να φουσκώσει 3′-10′ (ο χρόνος εξαρτάται από το υβριστόν). Το σουρώνουμε, το περιχύνουμε με το βούτυρο, ανακατεύουμε και το σερβίρουμε με τη φέτα.

* Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε γλυκιά έκδοση: αντί για φέτα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.


http://syntageskamomata.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Εύκολη συνταγή για lemon pie με γιαούρτι!

Αμπελοφάσουλα – Κρύα σαλάτα, πλήρες γεύμα