Υλικά
500 γραμμάρια υβριστόν
80 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο αγελάδος
3 λίτρα νερό
Αλάτι
Τυρί φέτα θρυμματισμένη*
Εκτέλεση
   Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, το αλατίζουμε και το αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το υβριστόν και το αφήνουμε να φουσκώσει 3′-10′ (ο χρόνος εξαρτάται από το υβριστόν). Το σουρώνουμε, το περιχύνουμε με το βούτυρο, ανακατεύουμε και το σερβίρουμε με τη φέτα.

* Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε γλυκιά έκδοση: αντί για φέτα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

http://syntageskamomata.blogspot.com
loading...