in

Μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος αναμονής 4 ώρες


Για 1 κιλό κρέας

Υλικά

1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια

3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο

1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι

2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη

5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.

Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες.

xrysessintages

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

ΜΠΑΝΑΝΟΚΕΙΚ με επικάλυψη λευκής σοκολάτας

Σπιτικός Πουρές πατάτας στο φούρνο με τυριά.. Η βελούδινη υφή του δεν περιγράφεται..