Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ιταλική κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο θέμα του προϋπολογισμού, το οποίο έχει προκαλέσει πανικό στην Κομισιόν, επειδή είναι υπέρ του ιταλικού λαού.

Η ΕΕ αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, τις ενέργειες της ιταλικής κυβέρνησης.

Ο αντιπρόεδρος Σαλβίνι, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Ευρωπαϊκό κατεστημένο, επειδή ακολουθεί Εθνική πολιτική. Δεν γνωρίζουμε, αν θα αντέξει διότι δέχεται πολλές πιέσεις.


Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να διαβάσουμε τις δηλώσεις του

Οι Ιταλοί έρχονται πρώτοι. Δεν θα αλλάξουμε τον Προϋπολογισμό. (Αυτό δεν σημαίνει) ότι θέλω να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί το εξής:

Ο Σαλβίνι θέλει μια Ιταλία δυνατή. Επίσης θέλει να υπάρξει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στην χώρα. Προσπαθεί να ακολουθήσει μια ανεξάρτητη πολιτική και όχι την κεντρική που επιθυμεί η ΕΕ.

Η Κομισιόν, απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας. Μάλιστα, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σαλβίνι, πράγματι προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τους Ιταλούς.

Θα καταφέρει ο Σαλβίνι, να προωθήσει την πολιτική του ή θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την Κομισιόν; Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι…παίκτες έχουν λάβει θέσεις.

loading...