Νέες φωτιές ανάβει με συνέντευξή του στην τηλεόραση Κρήτη TV,  ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Όπως ισχυρίζεται, στο υπουργικό κατά το οποίο, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση, με τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Άμυνας είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Σόρος!

Όπως είπε, κατά την συζήτηση, ο «κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».


Δεν γνωρίζουμε αν ειπώθηκε η όχι η συγκεκριμένη φράση ή αν «διαφημίζεται», προκειμένου να ενισχυθεί η θέση του «συμμάχου» της κυβέρνησης, Π.Καμμένου.

Επειδή η συγκεκριμένη φράση συνιστά επίσημη τοποθέτηση, αν ισχύουν αυτά που λέει ο κ. Κοτζιάς, και κανείς δεν απάντησε,  δεν πρέπει το θέμα να διερευνηθεί και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια;

Αν το είπε αυτό ο υπουργός Άμυνας γιατί εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση; Δεν πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα αποδείξεις;

Εκτός αν, επαναλαμβάνουμε, απλά ειπώνονται πράγματα για επικοινωνιακούς λόγους.

loading...