in

Σούπα μπρόκολου, γεύση και υγεία σε μια συνταγή για ορεκτικό η και κυρίως.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μπρόκολο καθαρισμένο
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά.
  2. Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  3. Χωρίζετε το μπρόκολο σε φούντες και κόβετε τα κοτσάνια σε μικρά κομμάτια.
  4. Αμέσως μετά, ρίχνετε το μπρόκολο στην κατσαρόλα.
  5. Σκεπάζετε με το νερό, προσθέτετε τον κύβο λαχανικών, 1 κοφτή κουταλιά του γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι, και αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά.
  6. Αλέθετε στο μπλέντερ την σούπα και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα ή μπολάκια.
  7. Η σούπα μπρόκολου συνοδεύετε εξαίσια και με γιαούρτι.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Σούπα καλαμπόκι με μυρωδικά

Τηγανιά με πατάτες, λουκάνικα και μανιτάρια