Η εξομολόγηση που ράγισε καρδιές!

Η Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει για την κακοποίηση που είχε δεκτεί…

Κάνει φέτος το ντεμπούτο της την μικρή οθόνη πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του Αnt1. Η πρωτοεμφανιζόμενη Ντορα Μακρυγιάννη, μιλά για το ρόλο της και όσο θα δούμε στη συνέχεια στην καθημερινή δραματική σειρά,αποκαλύπτει ποια ήταν η δουλειά της προτού γίνει ηθοποιός ,ενώ παράλληλα ανοίγει την καρδιά της σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για ένα θέμα που θα συζητηθεί.


Η ερώτηση από το δημοσιογράφο ήταν…


Υπήρξες θύμα ψυχολογικής η σωματικής κακοποίησης;

«Με ξαφνιάζεται ναι το είχα βιώσει το είχα ζήσει αυτό σε ηλικία 17 ετών. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτά πρέπει να λέγονται και αν τύχει σε κάποιο κορίτσι και το διαβάσει πρέπει να μιλήσει. Ένας λόγος που σας απάντησα είναι αυτός, επειδή κάτι τέτοια πρέπει να σταματήσουν να είναι ταμπού να το φωνάζουν να ζητούν βοήθεια.

Απάντα επίσης αν κινήθηκε και νομικά.

“Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν. Όταν το βιώνεις δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γι’ αυτό υπάρχει και η ψυχολογική βία εκτός από την σωματική. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων μου και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω όμως μπορώ να το σταματήσω και να του δώσω να το καταλάβει γιατί ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αιτία του άλλου ανθρώπου. Όλοι μπορούν να ζηλέψουν αλλά δε φτάνεις σ’ αυτό το σημείο.

Εκεί ξύπνησα ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και απλά συνήλθα και κατάλαβα τι γίνεται, ότι δεν είναι δικό μου λάθος. Δυστυχώς είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά σε ευάλωτες ηλικίες!”, ΄λέει στο “Tv ‘Eθνος”.

loading...